Boğa bayrağı formasyonu nedir, nasıl tespit edilir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğa bayrağı formasyonu bir direğin üzerindeki bayrağı andırır ve bir kripto para birimi önemli bir fiyat artışı yaşadığında ortaya çıkar.

Birçok menkul kıymet fiyat tahmincisi, bazen grafik olarak da adlandırılan teknik analizi kullanır. Ancak, etkin piyasalar hipotezini (EMH) tamamen reddetmeyi tercih etmektedirler. Rastgele Yürüyüş Teorisi olarak da adlandırılan etkin piyasalar hipotezi (EMH), mevcut menkul kıymet fiyatlarının firmanın değeri hakkındaki bilgileri doğru bir şekilde yansıttığı fikridir. Bu nedenle, bu bilgiyi kullanarak aşırı kar elde etmek veya genel piyasadan daha büyük kazançlar elde etmek imkansızdır. 

Aksine, teknik analiz EMH’yi göz ardı eder ve fiyat tahmini için bir temel olarak yalnızca piyasanın fiyat ve hacim davranışıyla ilgilenir. Boğa bayrağı adı verilen bir teknik analiz formasyonu tanınmış bir fiyat formasyonudur ve bir fiyat artışının gerçekleşmek üzere olduğunu gösterdiği düşünülmektedir.

Bu makalede boğa bayrağı grafik formasyonunun size ne anlattığı, nasıl okunacağı ve tespit edileceği ve boğa bayrağı ile ayı bayrağı grafik formasyonu arasındaki farklar ele alınacaktır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Boğa bayrağı formasyonu nedir, nasıl tespit edilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!