Kapanmayı Düşünen Kripto Para Platformuna Bir Darbe Daha: Delist Edilebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir finansal krizlerle boğuşan kripto para borsası Bakkt (BKKT), New York Menkul Kıymetler Borsası’ndan (NYSE) çıkarılma riskiyle karşı karşıya kaldı.

Bu yılın başında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulunarak ciddi bir nakit sıkıntısı çektiğini belirten ve faaliyetlerini sürdürme konusunda büyük endişelerini paylaşan Bakkt, NYSE’den ciddi bir uyarı aldı.

BKKT hisse değerinin 30 günden uzun süredir 1 doların altında fiyatlandığını belirten NYSE, bu durumun Listelenen Şirket El Kitabının 802.01C Bölümüne uygun olmadığını belirtti.

Bakkt hisseleri 7 Şubat günü 1 doların altına düştü ve tüm denemelere rağmen 1 doların üstüne çıkmayı başaramadı. Güncel olarak hisseler 0,61 dolardan işlem görüyor.

Şirket kısa süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı başvuruda 150 milyon dolar değerinde menkul kıymet satışı yapmak istediğini belirtmiş ve onay almıştı.

Fakat bu bile hisse fiyatının 1 doların üzerine çıkmasını sağlayamadı. Eğer önümüzdeki günler içinde bu durum böyle devam ederse çok büyük olursa BKKT hisseleri NYSE’den kaldırılacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kapanmayı Düşünen Kripto Para Platformuna Bir Darbe Daha: Delist Edilebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!