Bloomberg Analisti Bitcoin Fiyatında Büyük Yükseliş Getirebilecek 2 Nedeni Paylaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, önümüzdeki süreçte spot Bitcoin ETF’lerine daha fazla giriş olabileceğini söyledi.

Eric Balchunas kısa süre önce The Block’a yaptığı açıklamada spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF) için iki büyük katalizöre işaret etti. Önümüzdeki dönemde büyük aracı kurum platformlarının da spot Bitcoin ETF piyasasına giriş yapacağını belirten analist, fon girişinin hızlanabileceğini ima etti.

İkinci olarak ETF’lere dayalı opsiyon ticaretin daha yaygın hale geleceğini ifade ederek 2024 yılının sonuna kadar spot Bitcoin ETF furyasının çığ gibi katlanabileceğini kaydetti.

Bu platformların 7 ile 10 trilyon dolar arasında varlık yönettiğini vurgulayan Balchunas, olası girişlerin büyüklüğüne işaret ederken daha fazla yatırımcı erişiminin fiyatı da pozitif etkileyeceğini hatırlattı:

Bu, bir ürünü Whole Foods’un ya da büyük bir gıda mağazasının rafına koymak gibi bir şey. Bu tür bir teşhir ve bulunabilirlik sadece yardımcı olacaktır. Bunlar bence hala gelmesi gereken iki büyük katalizör. Bir fiyat sıçramasına neden olabilecek halvening’den bahsetmiyorum bile. Talep olmadan, büyük platformlar olmadan, opsiyonlar olmadan bu kadar iyi iş çıkarmış olmaları küçük bir mucize.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analisti Bitcoin Fiyatında Büyük Yükseliş Getirebilecek 2 Nedeni Paylaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!