Gala Games nedir ve GALA coin nasıl satın alınır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gala Games, oyuncuların kripto para birimleri kullanarak oyun içi varlıklar oluşturmasını, bunlara sahip olmasını ve ticaretini yapmasını sağlayan blok zinciri tabanlı bir oyun platformudur.

GameFi’nin (oyun ve finans) ivmesini ve Axie Infinity’nin büyük başarısını yansıtan Gala Games, oyna-kazan (P2E) blok zinciri oyunlarında teknoloji geliştirme ve inovasyonu sürdürmek için 2019 yılında kuruldu. Blok zinciri oyunlarının küresel pazar büyüklüğü 2022’de 4,6 milyar doları aştı ve 2027’ye kadar yaklaşık 65,7 milyar dolara ulaşması bekleniyor ve blok zinciri teknolojisi tarafından devrim yaratan en umut verici sektörlerden biri olarak kendini gösteriyor.

Gala Games, oyuncuları oyun içi ödüller kazanmaya ve kripto para ve fungible token (NFT) kazanmaya teşvik eden çok sayıda blok zinciri oyunu sunmaktadır.

İlk kez, NFT’lerin kullanımıyla, blockchain oyunları oyunculara stratejik araçlar, fiziksel aksesuarlar ve arazi gibi oyun içi öğelere sahip olma olanağı sunuyor. Gala Games’te tüm öğeler GALA yerel belirteci (GALA) kullanılarak edinilebilir. GALA ayrıca yönetişim oylaması ve düğüm operatörlerini teşvik etmek için de kullanılmaktadır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gala Games nedir ve GALA coin nasıl satın alınır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!