NVIDIA ile Yapay Zekaya Odaklanan Altcoin Bir Haftada Neredeyse 2x Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katman-1 (L1) blockchain’i NEAR Protocol, NVIDIA’nın yapay zeka konferansına katılacağının duyurulması ile büyük yükseliş yaşadı. 

NEAR Protocol’ün yerel kripto parası NEAR, son 7 günde %100 yükseliş performansı sergileyerek 2022 yılının mayıs ayından bu yana en yüksek seviyesi olan 7,2 dolara ulaştı. Söz konusu yükseliş, NVIDIA’nın yaklaşan konferansına yönelik beklentilerden kaynaklandığı düşünülüyor.

NEAR Protocol kurucu ortağı ve CEO’su Illia Polosukhin, NVIDIA’nın ev sahipliği yapacağı “Transforming AI” başlıklı konferansta konuşma yapacak. NEAR, konferansta yapay zekaya odaklanan yeni ürünü Near Tasks’ı tanıtacak. Bu konuşmanın duyurulması üzerine NEAR’ın NVIDIA ile ortak bir iş yapıp yapmayacağına yönelik konuşmalar, fiyat yükselişini alevlendirdi. 

NEAR yükselişi ile aynı dönemde yapay zeka altcoinlerine de ilgi yüksek oldu. Fetch.ai (FET), The Graph (GRT) ve singularityNET (AGIX) gibi projeler geçtiğimiz hafta %30’u aşkın artış yaşamışlardı.

NEAR’da bir haftada 3,6 dolar seviyelerinden gerçekleşen yükseliş Bitcoin’in (BTC) de tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşması ile desteklendi.

Öte yandan NEAR, ilk olarak NEAR.AI adı ile piyasaya sürülmüştü.

CoinGecko verilerine göre NEAR, yazım esnasında 7,12 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NVIDIA ile Yapay Zekaya Odaklanan Altcoin Bir Haftada Neredeyse 2x Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!