Eşler arası ticaret (P2P) nedir? P2P nasıl yapılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir P2P piyasasında kripto alım satımı, geleneksel borsalardan farklı olarak grafikler veya piyasa göstergeleri içermemektedir.

Eşler arası (P2P) ticaret, yatırımcıların işlemleri kolaylaştırmak için merkezi bir üçüncü tarafa ihtiyaç duymadan doğrudan birbirleriyle ticaret yapmalarına olanak tanıyan bir tür kripto para birimi değişim yöntemidir.

Genellikle katı düzenlemelere sahip olan ve kullanıcıların platforma erişip kullanmadan önce bir doğrulama sürecinden geçmelerini gerektiren geleneksel Bitcoin (BTC) borsalarının aksine, P2P ticaret platformları gereksinimleri açısından çok daha rahat olma eğilimindedir.

P2P ticaretinde, işlemlerinizi gerçekleştirmek için otomatik bir motor kullanmak yerine tercih ettiğiniz teklifi seçebilir ve doğrudan bir karşı tarafla ticaret yapabilirsiniz. Bu, ihtiyaçlarınız için en iyi oranı ve ödeme yöntemini seçme konusunda daha fazla özgürlüğe ve daha düşük maliyetlere sahip olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca, doğrudan bir karşı tarafla işlem yaptığınız için gizliliğinizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eşler arası ticaret (P2P) nedir? P2P nasıl yapılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!