Bitcoin Devi BlackRcok 36,7 Milyar Dolarlık Fonu İçin Daha Fazla BTC Alabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 10 milyar dolarlık varlığa sahip olan BlackRock, spot Bitcoin borsa yatırım ürünü (ETP) için harekete geçti.

BlackRock, kısa süre önce spot Bitcoin ETP’lerini 36,7 milyarlık Stratejik Gelir Fırsatları Fonu’na dahil etmek için başvuruda bulundu. Başvuru dosyalarında BlackRock’un Küresel Tahsis Fonu’nun, spot Bitcoin ETP ürünlerini satın almayı planladığına yer verildi.

Bu sayede müşterilerine daha geniş kapsamlı bir spot Bitcoin yatırımı sunmayı hedefleyen dev şirket, onay alabilmesi halinde Bitcoin için daha fazla para kaynağı yaratmış olacak.

Söz konusu başvuru dosyasının detaylarında fonun yalnızca ulusal borsalarda listelenen ve işlem gören Bitcoin ETP’lerine yatırım yapacağına yer verildi:

Fon, BlackRock’ın bir iştiraki tarafından desteklenen Bitcoin ETP’nin hisseleri de dahil olmak üzere, doğrudan Bitcoin tutarak (“Bitcoin ETP’leri”) Bitcoin fiyatının performansını genel olarak yansıtmayı amaçlayan borsada işlem gören ürünlerden (“ETP’ler”) hisse satın alabilir. Fon yalnızca ulusal borsalarda listelenen ve işlem gören Bitcoin ETP’lerine yatırım yapacaktır.

BlackRock 10 Ocak tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayı almayı başarmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Devi BlackRcok 36,7 Milyar Dolarlık Fonu İçin Daha Fazla BTC Alabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!