Eşler arası kredilendirme ile nasıl pasif gelir elde edilir?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

P2P borç verme, bireylerin bankalar gibi geleneksel finans kurumlarını dahil etmeden doğrudan diğer bireylere borç vermelerinin bir yoludur.

Pazar yeri kredisi olarak da adlandırılan eşler arası (P2P) kredilendirme, bankalar gibi geleneksel finansal aracıların kullanımını ortadan kaldırarak borç verenler ile borç alanları doğrudan birbirine bağlamak için çevrimiçi platformları kullanan bir kredilendirme türüdür.

P2P kredilendirmede, kredi arayan bireyler veya işletmeler bir P2P platformunda kredi listeleri oluşturarak finansman talep edebilirler. Bireysel yatırımcılar veya kurumsal borç verenler ise bu listeleri analiz edebilir ve risk toleransı seviyelerine ve beklenen getiri oranlarına göre fonlamaya karar verebilirler.

P2P kredi platformları, kredi başvurusu, kredi değerlendirme ve kredi hizmeti süreçlerini mümkün kılan aracılar olarak hizmet vermektedir. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve borç verenler ile borç alanları eşleştirmek için teknolojiden yararlanırlar. Krediler, borç konsolidasyonu, küçük şirket kredileri, okul kredileri ve kişisel krediler dahil olmak üzere çeşitli şeyler için kullanılabilir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eşler arası kredilendirme ile nasıl pasif gelir elde edilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!