Bitcoin’den (BTC) Pozitif Seyir: Yükseliş Devam Edecek Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), önemli bir seviyeyi sağlam bir şekilde koruyarak güçlü bir destek oluşturdu ve yükseliş eğilimine girdi, değer kazanmaya başladı. Alım satım sinyalleri gönderiyor ve piyasada dikkat çekici bir hareketlilik yaratıyor.

Son zamanlarda oldukça karışık bir fiyat yapısına sahip olan Bitcoin, yavaş yavaş yükselme eğilimi gösteriyor. 62.000 dolar seviyesini test ettikten sonra rotasını yukarıya çeviren bu öncü kripto para birimi, genel piyasada olumlu bir atmosfer oluşturdu. Yarılanma sonrasında ilk defa yukarı yönlü bir adım atan BTC, yükseliş eğilimli fiyat yapısını sürdürebilecek mi? BTC’de neler olacağı konusunda tahminler oldukça karışık…

Bitcoin’de Görünüm Olumlu Yönde!

Son zamanlarda düşüş eğiliminde olan Bitcoin, 62.000 – 63.000 dolar aralığına sıkı sıkıya tutunarak durumu dengelemeyi başardı. Bu aralıkta aldığı farklı tepkilerle öne çıkan kripto para birimi, yatırımcılarına karışık duygular yaşatıyor. Anlık verilere göre 63.812 dolar civarında işlem gören BTC, belirsizliklerin ortadan kalkması, olumlu gelişmelerin artması veya FED faiz oranlarının düşmesi gibi durumlarda farklı zirvelere yönelebilir.

Bir senaryoda izlenmesi gereken direnç seviyeleri sırasıyla 64.534 – 67.091 – 69.017 – 71.289 ve 73.684 Türk lirası olabilir. İsrail-İran gerginliğinin artması, sektöre ilişkin olumsuz haberlerin gelmesi ya da FED’in faiz politikasını sıkı tutması gibi faktörler, BTC’de satış baskısı oluşturabilir. Bu tür bir durumda geri çekilme için izlenebilecek seviyeler sırasıyla 63.000 – 62.000 – 60.810 – 59.009 – 56.622 ve 54.966 Türk lirası olabilir.

Yeşil alanın kısa/orta vadeli fiyat yapısındaki hayati önemi oldukça büyüktür. Bu kritik bölgenin sürekli olarak işgal edilmesi, alıcıların elini güçlendirmeye doğru giden bir süreci hızlandırabilir. Ancak, aksine, BTC için satış yönlü işlemlerin ağırlık kazanması, beklenmedik ve değişken fiyat hareketlerine neden olabilir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’den (BTC) Pozitif Seyir: Yükseliş Devam Edecek Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!