Analist Ethereum’u 10 Bin Doların Üzerine Taşıyacak Nedenleri Sıraladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitwise analisti, Ethereum’un (ETH) bu yıl içerisinde 10 bin doların üzerine çıkabileceğini öngördü.

Varlık yöneticisi Bitwise’ın kripto araştırma analisti Juan Leon, kısa süre önce yaptığı Ethereum tahminiyle dikkat çekti. Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı başardığını fakat Ethereum’un onun gerisinde kaldığını belirten analist, bu yıl içerisinde Ethereum fiyatının 10 bin doların üstüne tırmanabileceğini söyledi.

Ethereum yükselişine katalizör olarak mart ayının ortalarında gerçekleşecek Dencun yükseltmesini ve mayıs ayında gerçekleşme ihtimali bulunan spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) onayını işaret etti:

Bitcoin, Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti, ancak Ethereum kendisini odak noktasına taşıyacak en az iki büyük katalizöre sahip. Bunlardan biri Dencun yükseltmesi bir diğeri ise spot Ethereum ETF beklentisi. Olumlu duyguların çoğu, etkiler ortaya çıktıkça yükseltmeden haftalar ve aylar sonra gerçekleşecek. ETH bu yıl 10.000 doların üzerine çıkabilir, belki daha da yükselebilir.

Ethereum Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.878 dolara kadar ulaşmıştı. Yazım esnasında 3.930 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Ethereum’u 10 Bin Doların Üzerine Taşıyacak Nedenleri Sıraladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!