Ethereum’da Haftaya Yaşanacak Kritik Olay ile Bu Altcoinlerde Hareketlilik Bekleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fidelity Digital Assets, Ethereum ağındaönümüzdeki günlerde gerçekleşecek Dencun yükseltmesine ilişkin bir rapor paylaştı.

Fidelity Digital Assets çarşamba günü yayınladığı bir araştırma raporunda, Dencun yükseltmesine odaklandı. Bu yükseltmenin Ethereum ağındaki katman 2 (L2) projelerinin işlem ücretlerini büyük ölçüde düşüreceğini ve ölçeklendirmeyi artıracağını belirten rapor, önümüzdeki günlerde L2 odaklı projelere olan ilginin artabileceğini öngördü.

Raporda, yükseltmenin katman-2 blok zincirlerinde milyonlarca kullanıcıyı desteklemek için gereken ölçeklendirmeyi sağlayacağı vurgulandı. Dencun yükseltmesinin 13 Mart’ta hayata geçirilmesi planlanıyor.

Analist Max Wadington, Dencun yükseltmesinin ekosistem dostu bir adım olduğunu şu ifadelerle aktardı:

Ethereum’un bir veri tabanı olarak yükseltilmesi, katman 2’lerin kullanıcıları için sıfıra yakın işlem ücreti fırsatını ortaya çıkarıyor.

Ethereum L2 projeleri arasında Optimism (OP), Arbitrum (ARB), Sui (SUI), Starknet (STRK) gibi önemli isimler yer alıyor.

Ethereum’da Haftaya Yaşanacak Kritik Olay ile Bu Altcoinlerde Hareketlilik Bekleniyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da Haftaya Yaşanacak Kritik Olay ile Bu Altcoinlerde Hareketlilik Bekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!