2,5 Milyar Dolarlık Kripto Para Projesi Devasa Airdrop’un Detaylarını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2,5 milyar dolarlık cross-chain protokolü Wormhole airdrop yapacağını duyurdu.

Wormhole ekibi 6 Mart günü airdrop yapacağını belirtirken kullanıcıların bu airdrop’a uygunluk durumunu kontrol edebilmeleri için bir web site paylaştı.

“W” isimli token’ın toplam arıznın 10 milyar ve ilk dolaşımdaki arzının 1,8 milyar olacağı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre toplam arzın %6,1’i yani 617 milyon W token, toplamda 397.704 cüzdana airdrop olarak dağıtılacak.

W token başlangıç olarak Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) ağıyla entegre şekilde piyasaya sürülecek.

Ekip tarafından yapılan açıklamada W token’ın Wormhole ekosistemine daha fazla merkeziyetsizlik getireceği belirtilirken topluluk oylamaları ve kritik kararlar için de kullanılacağı vurgulandI:

Bu Wormhole airdrop, Wormhole üzerine inşa edilmiş çoklu zincir uygulamalarının özel kullanıcılarının ve geliştiricilerinin yanı sıra Wormhole ekosisteminde geliştirme ve katılımda önemli bir rol oynayan topluluk üyelerinin katkılarını kabul etmek ve ödüllendirmek için tasarlanmıştır

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2,5 Milyar Dolarlık Kripto Para Projesi Devasa Airdrop’un Detaylarını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!