Ünlüleri taklit eden memecoinlerde büyük yükseliş

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir memecoin yatırımcısı, ABD başkanı Joe Biden’ın mizahi bir tasviri olan Jeo Boden adlı bir token satın alarak 260 dolarlık ilk yatırımının sadece üç gün içinde 423 bin dolara yükseldiğini belirtti.

Memecoin yatırımcıları, ünlüler ve siyasetçilerin karikatürize halini sembol edinen Solana tabanlı tokenlardan kısa sürede büyük kazançlar elde etti.

“Jeo Boden” ve “Danold Tromp” isimleriyle ortaya çıkan yeni memecoinler, piyasa sürüldükten sonra kısa sürede yüzde 175 bin ve 60 bine varan yükselişler yaşadı. Söz konusu tokenlar, Joe Biden ve Donald Trump’ın kötü çizilmiş resimleri ve yanlış isimlendirilmeleri üzerinden ilgi topladı. 

Sosyal medyada açıklama yapan bir yatırımcı, coinlerin halka açık bir kurucusu, yol haritası olmamasına ve hiçbir fayda sunmamasına rağmen, bu tokenlardan ciddi getiriler elde ettiğini iddia ediyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlüleri taklit eden memecoinlerde büyük yükseliş
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!