Bitcoin’de Artık Satış Baskısı Gelemeyecek: Yatırımcıların Yüzde 97’si Karda!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşanan son yükselişlerle birlikte Bitcoin (BTC) yatırımcılarının %97’si kara geçti.

Bitcoin’in 65 bin doların üstüne çıkmasıyla birlikte yatırımcıların çok büyük çoğunluğu kara geçti. IntoTheBlock tarafından aktarılan verilere göre Bitcoin’e yatım yapan kullanıcıların %97’sinden fazlası karlı bir pozisyona ulaştı.

Yatırımcıların bu denli yüksek karlılık oranlarına ulaşmasının beraberinde satış baskısı getirebileceğine yönelik genel kanıya karşı açıklamada bulunan IntoTheBlock analistleri, böyle bir satış baskısı riski olmayabileceğini kaydetti.

Piyasaya yeni giren kullanıcı sayısının son dönemde arttığı ve bu yeni kullanıcıların daha önceden yatırım yapıp kara geçen kullanıcıların satmak istedikleri Bitcoinleri aldığı yani ortada bir denge olduğu vurgulandı:

Kârda olan adreslerin önemli bir yüzdesi göz önüne alındığında, eşitliği bozmaya çalışan kullanıcıların satış baskısının artık önemli bir etkisi yok. Bitcoin veya altcoin satın almak için piyasaya yeni girenler, esasen zaten kâr elde eden mevcut kullanıcılardan satın alıyorlar.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Artık Satış Baskısı Gelemeyecek: Yatırımcıların Yüzde 97’si Karda!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!