Wall Street Analistleri Bitcoin ile DeFi Altcoinleri İçin Büyük Patlama Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetim şirketi Bernstein, kripto para piyasasındaki paranın kısa süre sonra merkeziyetsiz finans (DeFi) projelerine akacağını düşünüyor.

Bernstein analistleri Gautam Chhugani ve Mahika Sapra 4 Mart Pazartesi günü yayınladıkları raporda, kripto para piyasasının gelecek dönemine ilişkin öngörülerde bulundu.

Söz konusu raporda Bitcoin’in 69 bin dolarlık tepe noktasının sadece birkaç bin dolar altında konumlandığı şu günlerde halen daha sakinliğini koruyan DeFi sektörünün, özellikle 69 bin doların kırılmasıyla birlikte büyük bir patlama yaşayabileceği ifade edildi.

Raporda, Bernstein’in kripto para portföyünde DeFi’ye %15’lik bir pay ayırdığı ve bu paydanın yılbaşından bu yana %15 arttığı belirtildi.

DeFi piyasasındaki durgunluğu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto para borsası Coinbase’e açtığı dava ile ilişkilendiren analistler raporun detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Coinbase’in kayıtsız bir menkul kıymet borsası olduğunu iddia ederek 12 token’ı menkul kıymet olarak adlandıran Coinbase vs SEC davasındaki temel soru budur” dedi. “Son zamanlarda mahkemeler tipik olarak SEC tarafından takip edilen genel argümanlardan daha fazla nüans uyguladığından (Ripple vs SEC davasında görüldüğü gibi), kripto endüstrisinin tokenler üzerindeki ‘yasal’ anlatıyı değiştirmek için bir fırsat hissettiğine inanıyoruz.

İçinde bulunduğumuz boğa döngüsü boyunca DeFi piyasasının neredeyse sadece 1-2 gün ciddi yükselişlere tanıklık ettiğini ve genel olarak sönük kaldığını belirten analistler, paranın kripto para piyasasının yapı taşı olan bu sektöre mutlaka akacağını vurguladı.

Uniswap’ın (UNI) geçen hafta paylaştığı topluluk oylamasının yarattığı pozitif etkinin diğer DeFi protokollerinde de görüleceği ve bu kıvılcımın çok daha büyük yükselişleri tetikleyebileceği kaydedildi.

Geçtiğimiz boğa döngülerinde Pancakeswao (CAKE), UNI ve Sushiswap (SUSHI) gibi projeler birçok altcoinden daha iyi performans sergileyerek yatırımcılarını zengin etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wall Street Analistleri Bitcoin ile DeFi Altcoinleri İçin Büyük Patlama Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!