Balina Yüzde 45 Yükselen Altcoin’de Daha Fazlasını Bekliyor: Tepeden Ekleme Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir balina, 2 borsa aracılığıyla aldığı altcoin’den kısa sürede 600 bin dolar kazandı.

On-chain veri takip hesabı Spot On Chain 4 Mart tarihinde yaptığı paylaşımda, bir balinanın yaptığı başarılı işleme değindi.

Yapılan paylaşıma göre balina, yükselişten birkaç saat önce kripto para borsaları Gemini ve Airswap’ı kullanarak 0,57 dolar seviyelerinden 2,69 milyon dolarlık 4,71 milyon Fantom (FTM) satın aldı. Balina bu işlem sayesinde %22’lik bir yükselişten faydalanmış oldu ve 600 bin dolar kazanç sağladı.

Yaptığı alım ile yetinmeyen yatırımcı, bugün gün içerisinde yeniden FTM satın aldı. Bugün toplamda 700 bin doları aşkın FTM alımı yapan balinanın daha büyük bir yükseliş beklentisinin olduğu tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre 0,507 dolar seviyelerinden %45 yükselişle 0,735 dolara yükselen FTM, yazım esnasında bir miktar gerileme ile 0,658 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Yüzde 45 Yükselen Altcoin’de Daha Fazlasını Bekliyor: Tepeden Ekleme Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!