Balinalar Bir Haftada 5x Yükselen Pepe Coin İçin Hala Binance’den Yeni Alım Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pepe (PEPE) özelindeki yükselişler devam ederken balinalar durmaksızın alım yapıyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre balinalar bir kez daha PEPE alımı için harekete geçti. Veriler, 2 farklı balinanın 4 Mart günü kripto para borsası Binance aracılığıyla 4,9 milyon dolar değerinde 840 milyar PEPE aldığını ortaya koydu.

Balinalardan ilki “0x379e“, toplamda 2,96 milyon dolar değerinde 500 milyar PEPE alarak öne çıkmayı başardı. Diğer balina “0x04EE” ise 1,95 milyon dolar değerinde 340 milyar PEPE alımı gerçekleştirdi.

Özellikle son 1 hafta içerisinde başta PEPE, FLOKI (FLOKI) ve dogwifhat (WIF) dahil olmak üzere birçok meme coin de dudak uçuklatan yükselişler görüldü. Bu ani ivme, yatırımcıların yüksek riskli ürünlere olan iştahını da kabarttı.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %440 yükseliş sergileyen PEPE, yazım esnasında 0,00000657 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar Bir Haftada 5x Yükselen Pepe Coin İçin Hala Binance’den Yeni Alım Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!