Piyasa Yapıcı Yapay Zeka Hype’ı ile Yükselen Altcoin’de Satış İçin Düğmeye Bastı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev piyasa yapıcı DWF Labs, milyonlarca dolarlık yapay zeka odaklı altcoin transferiyle dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre DWF Labs, 1 Mart günü Fetch.ai (FET) için kolları sıvadı. Dev piyasa yapıcı, fiyatta yaşanan artışa paralel olarak kripto para borsası Binance’e 1,41 milyon dolar değerinde 1 milyon FET aktardı.

DWF Labs’ın cüzdanlarında halen daha 3,34 milyon dolar değerinde 2,05 milyon FET bulunuyor. Bu yatırımdan şimdiye kadarki karları ise 6,59 milyon doları aştı.

Son yükselişler esnasında DWF Labs’ın cüzdanında bulunan JasmyCoin (JASMY), Litentry (LIT), Prom (PROM), CyberConnect (CYBER) gibi projeler rakiplerine kıyasla daha iyi performans sergileyerek dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %25 yükseliş sergileyen FET, yazım esnasında 1,64 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Yapıcı Yapay Zeka Hype’ı ile Yükselen Altcoin’de Satış İçin Düğmeye Bastı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!