ETF’lere Fısıldayan Bloomberg Analisti: Bitcoin Rüyası Sürecek Ama Kabusa Dönebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg Kıdemli ETF Analisti Eric Balchunas, Bitcoin’de (BTC) parabolik yükselişlerin görülebileceğini söyledi.

Eric Balchunas The Block’a verdiği bir röportajında, Bitcoin güncel durumuna ve gelecekti olası fiyat hareketlerine ilişkin konuştu. ABD’nin spot Bticoin borsa yatırım fonlarına (ETF) verdiği onayın ve nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin yarılanmasının (halving) fiyatı durdurulamaz bir yükselişe itebileceğini belirtti.

Öte yandan vadeli işlemlerdeki mevcut fonlama oranlarının çok yüksek olduğunu ifade ederken olası bir düzeltme konusunda yatırımcıları uyardı.

Spot Bitcoin ETF’leri sayesinde sadece 1 aylık süreçte Bitcoin’e 7 milyar dolar hacim girdiğini belirten deneyimli isim, bunun ilerleyen süreçte katlanarak artabileceğini kaydetti. Artan talebin nihayetinde arzı sınırlı bir varlık olan Bitcoin özelinde kaçınılmaz olarak yükseliş getireceğini savundu:

Arzı sınırlı bir varlık olduğu ve ticaretini yapan çok fazla insan olmadığı için – birçok insan sadece elinde tutuyor – üzerindeki dalgalanma oldukça küçük. ETF’lerden ne kadar fazla talep gelirse, halka açıklık o kadar fazla etkilenir. Halka açıklık ne kadar etkilenirse fiyat o kadar artar ve bu da daha fazla talep yaratır. Bir süre devam eden yukarı doğru bir sarmalınız olabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETF’lere Fısıldayan Bloomberg Analisti: Bitcoin Rüyası Sürecek Ama Kabusa Dönebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!