Bu Verilere Dikkat: Bugün 2,8 Milyar Dolarlık Bitcoin ve Ethereum’un Son Günü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayının ilk günü itibariyle 2,8 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) opsiyonunun vadesi dolacak.

Kripto para opsiyon piyasaları veri sağlayıcısı Greeks.live’a göre 1 Mart günü yüz milyonlarca dolar değerinde Bitcoin opsiyon sözleşmesinin süresi sona erecek.

Kavramsal değeri 2 milyar dolar olan toplamda 19.00 BTC’ye denk gelen bu opsiyonların 1,49’luk bir Satım Alım Oranı (Put Call Ratio) ve 55.000 dolarlık maxpain (maksimum acı) seviyesi bulunuyor.

Put-call oranının 1.49 olması, yatırımcıların yükseliş beklentisini gözler önüne sererken güncel fiyatın 55 bin dolarlık max pain seviyesinin üzerinde olması birçok yatırımcının kar edeceği anlamına geliyor. Bu büyük karlılık beraberinde kar satışı baskısını da getirebilir.

Öte yandan yine 1 Mart günü 790 milyon dolar kavramsal değere sahip 110.000 Ethereum (ETH) opsiyonun da vadesi dolacak. Bu opsiyonların 0,88 put-call oranı ve 3.000 dolarlık max pain eşiği bulunuyor. Söz konusu opsiyona sahip yatırımcılar da hâlihazırda karda konumlanıyor.

Bitcoin’in opsiyon piyaslarında %50’nin üzerinde pazar payına sahip olduğunu belirten Greeks.live, önümüzdeki süreçte Ethereum’a yönelik ilginin artabileceğini öngördü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Verilere Dikkat: Bugün 2,8 Milyar Dolarlık Bitcoin ve Ethereum’un Son Günü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!