Bitcoin Yatırımcıları Karlılıkta Zirveye Ulaştı: Sert Düşüşler Bu Bölgeden Gelmişti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) yatırımcılarının karlılık oranı, tarihsel olarak düzeltmelerin yaşandığı kritik riskli bir alana girdi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti SignalQuant, Bitcoin yatırımcılarına yönelik bir uyarı yaptı. Tüm Bitcoin yatırımcılarının karlılık oranını gösteren veriyi baz alan analist, mevcut seviyenin “aşırı riskli” bölgesine giriş yaptığını bildirdi.

Bu verinin genellikle uzun vadeli döngüdeki tepe ve dip noktaları belirlemek için kullanıldığını hatırlatırken güncel olarak %94,98’lik alana girdiğimizi yani tüm Bitcoin yatırımcılarının %94,98’lik kısmının karda olduğunu vurguladı.

Mevcut yatırımcıların karlarının bir kısmını satmak için harekete geçme ihtimalinin yüksek olduğunu ve bu durumun beraberinde kayda değer bir düzeltme getirebileceğini ima ederken söz konusu verinin tarihsel olarak başarılı bir lokal tepe sinyali işlevi gördüğünü ifade etti.

Özellikle 2019 ve 2020 boğa döngülerinde karlılık oranının %94’ün üzerine çıktığı zaman dilimlerinin ardından kısa süre sonra Bitcoin fiyatı azımsanamayacak düşüşler yaşamıştı.

Bitcoin Yatırımcıları Karlılıkta Zirveye Ulaştı: Sert Düşüşler Bu Bölgeden Gelmişti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımcıları Karlılıkta Zirveye Ulaştı: Sert Düşüşler Bu Bölgeden Gelmişti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!