Bitcoin Madencisi, Halving Sonrası İçin 97 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para madencilerinden Riot Platforms, halving sonrası için 97 milyon dolarlık sipariş verdi.

Riot Platforms tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, MicroBT’den 97,4 milyon dolar karşılığında toplamda 31.500 adet M60S model madencilik cihazı sipariş etti.

Şirket, bunların 14.500 tanesini Rockdale tesisinin kapasitesini artırmak için kullanacak. Geri kalan yaklaşık 17.000 cihaz ise aynı tesiste düşük performans gösteren cihazların yerini alacak.

Mayıs-Haziran 2024’te teslim edilmesi beklenen cihazlar, şirketin Rockdale tesisinin üretim kapasitesini 12,4 EH/s’den 15,1 EH/s’ye yükseltecek.

M60S model cihazların her biri yaklaşık 186 TH/s hash oranı üretiyor.

Nisan 2024’te gerçekleşecek halving ile madencilerin blok başına alacağı Bitcoin ödülü yarı yarıya kesilecek. Madenciler, bu güncelleme sonrasında daha verimli şekilde çalışabilmek için üretim kapasitelerini ve verimlliliğini artırıyor.

Bitcoin Madencisi, Halving Sonrası İçin 97 Milyon Dolar Yatırım Yaptı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi, Halving Sonrası İçin 97 Milyon Dolar Yatırım Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!