Analist Bitcoin İçin Uyardı: Fiyat Bu Bölgeye Kadar Düşüş Yaşayabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haftalardır 52 bin dolar bandının üzerinde kalıcılık sağlamaya çalışan Bitcoin’de (BTC) derin bir düzeltme gelebilir.

Bitcoin Ekim 2023’den bu yana devam eden yükseliş ivmesiyle birlikte 52 bin doların kapısına dayanmayı başardı. Fakat 52 bin doları henüz güçlü bir şekilde kıramaması veya üzerinde kapanış yapamaması olası bir düzeltme beklentisini tekrardan gündeme getirdi.

FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich CoinDesk Global’e yaptığı bir açıklamada, Bitcoin’in güncel fiyat bandından ani bir yukarı yönlü sıçrama yapamaması durumunda 47 bin dolara kadar geri çekilme yaşayabileceğini belirtti:

Bitcoin fiyatı son sekiz gündeki konsolidasyon aralığının dibine yakın olan 51 bin doların altına düştü. Buradan bir sıçrama olmazsa, potansiyel olarak 47-49 bin dolara kadar daha derin bir düzeltmenin başladığını görebiliriz.

Özellikle birçok altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığı, vadeli işlemler özelindeki fonlama oranlarının şiştiği ve Bitcoin yatırımcılarının %90’ından fazlasını kara geçtiği bu günlerde “düzeltme” ihtimali çok sık konuşulan başlıklar arasında yer almaya başladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,7 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 51.360 dolardan işlem görüyor.

Analist Bitcoin İçin Uyardı: Fiyat Bu Bölgeye Kadar Düşüş Yaşayabilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin İçin Uyardı: Fiyat Bu Bölgeye Kadar Düşüş Yaşayabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!