Yeni Kripto Para Projesi, Şimdiden Airdrop Avcılarının Radarına Girdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Synthetix tabanlı bir sürekli vadeli işlem sözleşmeleri borsası olan Infinex, şimdiden airdrop avcılarının radarına girdi.

Henüz kullanıma tam anlamıyla açılmamış olan Infinex, hem diğer borsaların kullanıcılarına hem de kendi topluluk üyelerine “yönetim puanı” olarak adlandırdığı puanlar dağıtıyor.

Son dönemlerde merkeziyetsiz finans (DeFi) alanındaki birçok proje, kullanıcıları teşvik etmek adına puan dağıtıyor. Bunlar, o projenin gelecekte kripto para çıkarma olasılığı olduğunu düşünen airdrop avcılarının gözünden kaçmıyor.

Ancak Infinex ekibi, söz konusu puanların alım satıma uygun olmadığını savunuyor. Infinex’in kurucularından Wil Johnston, “Onlar yönetim için ve onları alıp satmaya veya onlar üstünden spekülasyonda bulunmaya gerek yok.” dedi.

Airdrop avcıları yine de puan toplamaya başladı. Johnston ise “İnsanların gelip birkaç puan toplamasında bir sakınca yok. Bunu arkadaşlarına da söylerlerse daha iyi olur.” dedi.

Johnston, Infinex’in merkeziyetsiz bir protokol olduğunu belirterek, topluluğun bu puanların gelecekte piyasaya sürülmesi yönünde bir karar alması halinde işlerin değişebileceğini söyledi.

Johnston, “Bu, topluluk tarafından yönetildiği için benim gelecekte ne olacağına ya da olmayacağına dair söz hakkım yok.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yeni Kripto Para Projesi, Şimdiden Airdrop Avcılarının Radarına Girdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!