Dogecoin Boğa Koşusuna Hazırlanıyor: 2021’i Tekrarlarsa 10 Dolar Hedefi Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santiment verileri ile yaptığı analizlerle dikkat çeken analist, Dogecoin (DOGE) için heyecanlandıran bir tahminde bulundu.

Ali adıyla bilinen analist 23 Şubat tarihinde yaptığı paylaşımda, Dogecoin için 10 dolar fiyat hedefi verdi.

Analist, Dogecoin fiyatının 2020 yılında kırılan bir üçgen formasyonun akabinde konsolidasyon evresine girdiğini ve daha sonra %28.770 yükseliş yaşadığını hatırlattı. Şu anda da DOGE’nin benzer bir görüntü içerisinde olduğunu ifade eden analist, alçalan bir üçgenden çıkış yaptığını ve konsolidasyon aşamasında olduğunu belirtti.

Analist ayrıca Dogecoin’in potansiyel olarak başka bir önemli boğa koşusuna hazırlandığını söyleyerek 10 dolar seviyelerini işaret etti.

Dogecoin’in mevcut fiyatı ve 2021’de yaşadığı ralli göz önüne alındığında 10 dolar hedefi için 125 kata yakın yükselmesi gerekiyor.

Verilen fiyat hedefi CoinGecko verilerine göre şu anda 11,9 milyar dolarlık bir piyasa değeri bulunan Dogecoin’in yakım gerçekleşmemesi durumunda 1,5 trilyona yakın piyasa değerine ulaşacağı anlamına geliyor.

Dogecoin, yazım esnasında 0,0836 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin Boğa Koşusuna Hazırlanıyor: 2021’i Tekrarlarsa 10 Dolar Hedefi Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!