Ethereum’u Kritik Fiyat Seviyesinde 3,9 Milyar Dolarlık Satış Duvarı Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şubat ayının başından beri Ethereum (ETH) alımlarıyla öne çıkan kripto para balinası, tekrardan harekete geçti.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre Ethereum aşığı balina bir kez daha yüklü miktarda alım yaptı.

Veriler, 23 Şubat günü harekete geçen balinanın son 24 saat içerisinde 2.950 dolar maliyetle 74 milyon dolar değerinde 25.104 ETH satın aldığını gözler önüne serdi.

Habere konu olan bu balina son işlemleriyle birlikte, 8 Şubat tarihinden bu yana 2.829 dolar maliyetle 391 milyon dolar değerinde 138.070 Ethereum satın alımı yapmış oldu. Bu alımların 99.538 ETH’lik kısmını kripto para borsası Binance, 38.531 ETH’lik kısmını ise merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch aracılığıyla gerçekleştirdi.

Balinanın bu alımları Ethereum’un yükselişe dair bariz beklentisini gözler önüne sererken kripto para piyasasının genelinde Ethereum merkezli bir alım baskısı oluşmaya başladı.

Özellikle önümüzdeki mayıs ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına onay verebileceğine yönelik beklenti balinaları tekrardan Ethereum alımlarını hızlandırmaya yöneltti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,8 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.926 dolardan işlem görüyor.

 

Ethereum’u Kritik Fiyat Seviyesinde 3,9 Milyar Dolarlık Satış Duvarı Bekliyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’u Kritik Fiyat Seviyesinde 3,9 Milyar Dolarlık Satış Duvarı Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!