Airdrop ile 700 Milyon Coin Dağıtan STRK, Bu Karar Sonrasında Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Starknet (STRK) fiyatı, projenin geliştiricileri tarafından topluluğun talepleri doğrultusunda alınan karar sayesinde yükselişe geçti.

Starknet’in geliştiricisi olan StarkWare, airdrop sırasında proje ekibine ayrılmış olan ve nisan ayında kilidi açılması beklenen tokenların sayısında ciddi miktarda kesinti yaptı.

Ethereum tabanlı bir Layer 2 projesi olan Starknet, bu hafta 700 milyondan fazla STRK token dağıttı. Ekip, projenin geliştiricilerinin ve yatırımcılarının önümüzdeki aydan itibaren kendilerine hibe edilmiş tokenları satabileceğini duyurdu.

Starkware, “Ekosistemdeki iş birlikçilerimiz ve dostlarımızdan aldığımız geri dönüşler doğrultusunda Starkware’ye erken dönemde katkıda bulunmuş kişiler ve yatırımcılar için oluşturulmuş kilit takvimini, süreci daha yavaş hale getirmek için değiştiriyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bu karardan önce toplamda 10 milyar STRK’nin %13,4’lük kısmının kilidinin 15 Nisan’da açılması planlanıyordu. Alınan karar sonucunda bu oran %0,64’e düşürüldü.

Starkware, “Kilit açılımları 15 Mart 2025’e kadar aylık olarak %0,64 hızında ilerleyecek ve o tarihten sonra 15 Mart 2027’ye kadar geçecek 24 aylık süre boyunca aylık olarak %1,27 olarak değişecek.” dedi.

Projenin yatırımcılarına ayrılan tokenlardan toplamda 2 milyar tanesinin kilidinin bu yılın sonuna kadar açılması bekleniyordu. Yapılan değişiklik sayesinde bu sayı 580 milyona düştü.

Starknet’in kilit açılım planı, bunun piyasayı olumsuz yönde etkileyeceği kaygısıyla birçok kişinin tepkisini çekmişti. STRK fiyatı, bu planın değişmesiyle birlikte %10’dan fazla yükseldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Airdrop ile 700 Milyon Coin Dağıtan STRK, Bu Karar Sonrasında Yükseldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!