Bitcoin’de Yatırımcılar Nisan Sonrasında Bu Fiyatı Hedefliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para analistine göre yatırımcılar, Bitcoin fiyatının Nisan 2024’teki halving sonrasında yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Deribit COO’su Luuk Strijers, “Vadesi haziranda dolacak (opsiyonlar), halving ile ilgili beklentiler için iyi bir ölçü aracı ve bizim grafiklerimiz, yukarı yönlü çok fazla pozisyon alındığını gösteriyor. Haziran ayındaki put-call oranı, marttaki 0,55’e kıyasla 0,28 kadar düşük bir düzeyde ve kullanım fiyatları da daha yüksek.” dedi.

1’in altında olan put-call oranları, yatırımcıların alım opsiyonlarına daha çok talep gösterdiğini yansıtıyor ve bullish olarak yorumlanıyor.

Halving sonrasında günlük olarak üretilen ve dolaşıma giren Bitcoin miktarı, yarı yarıya düşecek. Deribit verilerine göre yatırımcılar, vadesi 28 Haziran’da dolacak opsiyonlar için yoğunlukla 60 bin ile 75 bin dolar aralığındaki sözleşmelerden pozisyon alıyor.

Strijers, vadesi martın sonunda dolacak opsiyonlarda da 60 bin dolar seviyesinde bir yoğunluk olduğuna dikkat çekti ancak “Bazı traderlar, mart ayında halving’e yaklaşıldıkça yukarı yönlü volatilite olacağı yönünde spekülasyonda bulunuyor olabilir.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Yatırımcılar Nisan Sonrasında Bu Fiyatı Hedefliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!