Kripto Para Cüzdanının Yaklaşan Rekoru Boğa Piyasasını İşaret Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para cüzdanlarından MetaMask, kullanıcı sayısında bir önceki boğa piyasasını anımsatan sayılar görmeye başladı.

MetaMask tarafından yapılan açıklamaya göre cüzdanın aylık aktif kullanıcı sayısı, Eylül 2023’te 19 milyonken günümüzde 30 milyonun üstüne çıktı.

MetaMask, bu sayıların en son Ocak 2022’de görüldüğünü belirtti. Bitcoin ve Ethereum fiyatları rekor kırdıktan sonra gelen o tarihte cüzdanın 31,7 milyon aktif kullanıcısı bulunuyordu.

MetaMask kullanıcıları, cüzdanın tarayıcı uzantısını ya da mobil uygulamasını kullanarak kripto paralarını kendileri yönetebiliyor.

MetaMask’ı geliştiren ConsenSys’in kıdemli ürün yöneticisi Barbara Schorchit, “30 günlük bir süreç içerisinde herhangi bir anda MetaMask uzantısındaki sayfayı yüklemiş ya da mobil uygulamayı açmış herkesi, aylık aktif kullanıcı olarak tanımlıyoruz.” dedi.

MetaMask, cüzdana kısa süre önce entegre ettiği Blockaid’i Polygon, Arbitrum, Optimism, Avalanche, BNB Chain ve Linea ağlarına da taşıyor. Blockaid, kullanıcılara kötü niyetli olduğu düşünülen bir işlemin tespit edilmesi halinde otomatik olarak uyarı gönderiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Cüzdanının Yaklaşan Rekoru Boğa Piyasasını İşaret Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!