Ethereum Fiyatı Beklentilerin Ortasında 22 Ayın Ardından 3.000 Dolara Dokundu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) fiyatı yaklaşık 2 yıl sonra 3.000 doların üzerine çıkmayı başardı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) önümüzdeki mayıs ayında spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını onaylayacağına yönelik beklenti ve piyasadaki genel pozitif hava Ethereum fiyatını yaklaşık 2 yıl sonra 3.000 doların üzerine taşıdı.

Nisan 2022’den bu yana Ethereum’un ilk defa 3.000 dolar seviyesini kırması ETH/BTC paritesinde güçlü bir dönüşe işaret ederken gözler olası bir altcoin boğasına çevrildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan SwissOne Capital’in baş yatırım sorumlusu Kenny Hearn, altcoinlerdeki yükselişlere paralel olarak Ethereum’un önümüzdeki aylar içerisinde 3.600 dolara kadar çıkabileceğini söyledi:

Bu son yükseliş hamlesiyle birlikte 3.150-3.300 dolar civarındaki seviyelere çok yakınız. Bundan sonraki seviye 3.600 dolar olacaktır ve altlar yetişmeye devam ettikçe bunun önümüzdeki ay içinde kolayca elde edilebileceğini düşünüyoruz.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,6 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.000 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Fiyatı Beklentilerin Ortasında 22 Ayın Ardından 3.000 Dolara Dokundu! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyatı Beklentilerin Ortasında 22 Ayın Ardından 3.000 Dolara Dokundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!