Analistlere Göre Bitcoin, Bu Seviyeyi Kırmadan Önce Güç Toplamak Zorunda

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) 53 bin dolar seviyesindeki direnci kırabilmesi için önce biraz daha güç toplaması gerekebilir.

Ocak ayının sonundan bu yana %30’dan fazla değer kazanan Bitcoin’in yükselişine devam edebilmesi için konsolide olması gerekebilir.

K33 Research kıdemli analisti Vetle Lunde, 53 bin dolar seviyesiyle ilgili olarak, “Hem Eylül 2021’deki El Salvador kaynaklı rallinin piki hem de aynı yılın 4 Aralık’ındaki çöküşünden önceki direnç noktası olması açısından güncel fiyat seviyesi, BTC için teknik açıdan önemli bir seviye.” yorumunu yaptı.

53 bin dolar seviyesi, haftalık Ichimoku Bulutu göstergesindeki bir önceki piyasa döngüsünün zirvesini temsil etmesi açısından da önem taşıyor. Bitcoin, 2016 ve 2019’da bu göstergenin işaret ettiği direnci kırmakta zorlanmıştı.

CryptoCon tarafından paylaşılan grafiğe göre Bitcoin, geçmiş iki seferde bulutun tepe noktasını kırmakta zorlanıp, uzun bir süre boyunca yatay grafik çizdi. Bu seviyenin şimdi kırılmasının geçmişe kıyasla “normalden tam bir yıl daha erken olmuş olacağı” belirtildi.

Simply put, the Weekly Ichimoku Cloud says that a break of the cloud top point at $52,800 marks the run to #Bitcoin ATHs and the cycle top.

A break of this point now would be almost an entire year earlier than usual, as most occur during the transition from Blue Year… pic.twitter.com/I0XTbgnNpB

— CryptoCon (@CryptoCon_) February 20, 2024

Analistlere Göre Bitcoin, Bu Seviyeyi Kırmadan Önce Güç Toplamak Zorunda isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Bitcoin, Bu Seviyeyi Kırmadan Önce Güç Toplamak Zorunda
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!