Balina 9 Aydır Düzenli Ethereum Biriktiriyor: Toplam Karı Dudak Uçuklattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinası son 8 aydır azimli bir şekilde Ethereum (ETH) biriktirmeye devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para balinası geçtiğimiz yıl mayıs ayından beri Ethereum alımı yapıyor.

Söz konusu balina 24 Mayıs 2023’ten bu yana 2.180 dolar maliyetle 71 milyon dolar değerinde 24.380 Ethereum satın aldı. Balina bu alımları sayesinde halihazırda 16,8 milyon dolarlık bir kar elde etmiş görünüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını onaylamasıyla birlikte gözler spot Ethereum ETF’ine çevrilmiş ve yatırımcı ilgisi de bu alana kaymıştı. SEC’nin spot Ethereum ETF’lerini önümüzdeki mayıs ayında %50 ihtimalle onaylayabileceği düşünülürken Ethereum fiyatı da bu beklentileri boş bırakmadı.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %7 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.921 dolardan işlem görüyor.

Balina 9 Aydır Düzenli Ethereum Biriktiriyor: Toplam Karı Dudak Uçuklattı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina 9 Aydır Düzenli Ethereum Biriktiriyor: Toplam Karı Dudak Uçuklattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!