Airdrop Avcısı, Altcoin Kovalayarak 2,4 Milyon Dolar Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Airdrop avcıları, kripto para sektörünün en büyük airdroplarından biri sayesinde milyonlarca dolar kazandı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre bir airdrop avcısı, yaklaşık 2 bin farklı cüzdan üzerinden toplamda 2,4 milyon dolar değerinde olan 1,22 milyon Starknet (STRK) kazandı.

Starknet, bu hafta önceden belirlenmiş kriterler doğrultusunda yaklaşık 1,3 milyon cüzdana 728 milyon STRK dağıttı. Starknet ekibi, 100 binden fazla kullanıcının token aldığını açıkladı.

CoinGecko verilerine göre STRK, piyasaya hızlı bir giriş yapmış olmasına rağmen günlük bazda %55’ten fazla değer kaybetti. STRK’nin günlük işlem hacmi ise 1,4 milyar dolara yaklaştı.

Lookonchain tarafından aktarılan bilgilere göre başka bir airdrop avcısı daha yaklaşık bin 400 cüzdan kullanarak 3 milyon dolarlık STRK kazanmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Airdrop Avcısı, Altcoin Kovalayarak 2,4 Milyon Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!