Dev Piyasa Yapıcının Altcoin Yatırımıyla Fiyat Yüzde 40’lık Uçuşa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev piyasa yapıcı DWF Labs ve onun başkanı, bir altcoin özelinde milyonlarca dolar değerinde alım yaparak fiyatın hızla yükselmesine yol açtı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre DWF Labs ve şirketin başkanı Andrei Grachev, yüklü miktarda Prom (PROM) alımı yaptı.

İlk alım işlemi Andrei Grachev tarafından 14 Şubat’ta yapılmıştı ve Grachev o tarihte 10 dolar maliyetle 500 bin dolar değerinde 49.965 PROM satın almıştı. Grachev’ın bu yatırımının ardından PROM fiyatı %80 civarında bir yükselişle 7,7 dolar seviyesinden 13,97 dolara kadar yükselmişti.

Başkanın izinden giden DWF Labs ise 21 Şubat günü 9 dolar maliyetle 1 milyon dolar değerinde 111 bin PROM aldı. Söz konusu alımların etkisiyle birlikte PROM fiyatı kısa sürede %40 yükseliş performansı sergileyerek 9,7 dolar seviyesinden 13,64 dolara ulaştı. PROM yazım esnasında 13,2 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Piyasa Yapıcının Altcoin Yatırımıyla Fiyat Yüzde 40’lık Uçuşa Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!