Uzmanlar Ethereum Yükselişi ile Altcoin Rallisini Tetikleyebilecek Faktörleri Sıraladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH), spot ETF beklentilerinin ortasında 3.000 bin dolar seviyelerine yaklaşırken “Alt Sezon” işaretleri ortaya çıkmaya başladı.

Birçok uzman, Ethereum’da yükseliş beklentisine girerken bunun altcoin rallisi için bir işaret olduğuna inanıyor.

Apollo Capital yetkilisi Henrik Andersson yaptığı bir açıklamada, altcoin’de ralli yaşanmasını tetikleyebilecek birkaç güçlü tetikleyici nedenin baş gösterdiğini söyledi.

Söz konusu yükselişi tetikleyecek maddelerin arasında Ethereum’da beklenen Dencun yükseltmesi, Ethereum için geliştirilen Layer 2 projesi Blast ve re-staking protokolü EigenLayer’ın yer aldığı belirtildi.

Ethereum’un geçen yıl Bitcoin’den daha düşük performans gösterdiğini belirten yetkili, aradaki farkın kapanacağını öne sürdü.

Öte yandan Coinbase yetkilisi Yuga Cohler, altcoin yükselişlerinin ilk aşaması olarak görülen Ethereum’da bir boğa yaşanacağını söyledi.

Uzmanlar yalnızca bu tarz yorumlar yapmakla kalmıyor aynı zamanda da Ethereum alımlarıyla dikkatleri çekiyor. Kısa süre içerisinde Justin Sun olduğu düşünülen bir cüzdan adresi 150 milyon dolarlık Ethereum alımı yaparken Galaxy Digital de 76 milyon dolarlık ETH aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uzmanlar Ethereum Yükselişi ile Altcoin Rallisini Tetikleyebilecek Faktörleri Sıraladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!