Forbes, Bu Altcoin Evreninde Kalıcı Olarak Yerini Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Forbes, The Sandbox (SAND) projesinin metaverse evreninde kalıcı olarak yerini aldı.

Forbes tarafından yapılan açıklamada, “Bu stratejik hamle Forbes’un Web3 alanına daha derinlemesine bir giriş yaptığını göstermekle kalmıyor aynı zamanında metaverse’nin dönüştürücü potansiyeline olan inancımızı da güçlendiriyor.” denildi.

Forbes, The Sandbox evrenindeki yerini interaktif deneyimler, çalışma atölyeleri ve etkinlikler düzenlemek için kullanacak.

Forbes’un büyümeden sorumlu baş yöneticisi Taha Ahmed, “Dijital dünyada kalıcı bir yer edinerek topluluğumuzun daha önce hayal edilemeyen şekillerde bağlantı kurması, öğrenmesi ve büyümesi için yeni yerler açacağız.” dedi.

The Sandbox, kullanıcıların oyun deneyimleri kurabildiği, alabildiği ve bunları paraya dönüştürebildiği sanal bir dünyadır. Projenin kendi kripto parası olan SAND, metaverse içerisinde alım-satım yapmak için kullanılmaktadır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Forbes, Bu Altcoin Evreninde Kalıcı Olarak Yerini Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!