Bitcoin Balinaları, Bu Pozisyonlarını Artırmaya Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türev piyasasındaki veriler, Bitcoin (BTC) balinalarının açığa satış yapmaya devam ettiğini gösteriyor.

Türev analisti Greeks.live tarafından aktarılan bilgilere göre yakın zamanda kelebek stratejisi ile toplamda 20 milyon dolarlık bir Bitcoin işlemi yapıldı.

Yeni açılan pozisyonda Bitcoin fiyatının 29 Mart’tan önce küçük çaplı bir düşüş yaşayacağı öngörülüyor. Yatırımcının maksimum kazanç noktası, 47 bin dolar olacak.

Yatırımcının zımni ya da örtük oynaklık beklentisinin de görülebildiği pozisyonda 49 bin 800 doların altında bir zarar oluşmaması ancak 44 bin doların altına düşülmesi halinde bir zararın oluşabileceği belirtildi.

Greeks.live, “Balinalar, genelde spotu korumak ya da kar almak için short pozisyonlarını artırmaya devam ediyor ki bu, çoğu kişinin yeni rekorlar kurulacağı yönündeki beklentisinden farklı.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Balinaları, Bu Pozisyonlarını Artırmaya Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!