İki Haftada 5 Milyon Kazanan Bitcoin Balinası, Yeniden Alım Yapıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe görülmüş en büyük krizlerden biri olan Terra krizini fırsat bilen yatırımcı, yeniden alım yapmaya başladı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre bir balina, bugün 51 bin 829 dolardan 136 Wrapped Bitcoin (WBTC) satın almak için 7 milyon USDC harcadı.

Wrapped Bitcoin, Bitcoin’in değerini 1:1 şekilde yansıtmaktadır ve BTC’nin Ethereum ekosisteminde kullanılabilmesi için tasarlanmıştır.

Lookonchain’in paylaşımına göre balina, 1-10 Mayıs 2022 tarihlerinde Aave’de 800 Wrapped Bitcoin aldı ve bunları birim başına ortalama 35 bin 959 dolardan 28,7 milyon USDC karşılığında sattı.

Balina, Aave’deki borcunu kapatmak için 23,6 milyon USDC karşılığında 802 Wrapped Bitcoin satın aldı ve borcunu 12 Mayıs 2022’de kapattı.

Balina, LUNA/UST çöküşünü böylece fırsata çevirerek iki haftadan kısa süre içerisinde 5,1 milyon dolar kazandı.

İki Haftada 5 Milyon Kazanan Bitcoin Balinası, Yeniden Alım Yapıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İki Haftada 5 Milyon Kazanan Bitcoin Balinası, Yeniden Alım Yapıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!