Bitcoin Yükselişi ile Bu Ülkedeki Kripto Para Ürünleri Zirveye Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in finansal deneme tahtası Hong Kong’da kripto para ETF’leri tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı.

Hong Kong’un üç kripto para vadeli işlem fonu, Bitcoin’in perşembe günü 52 bin doları aşmasıyla birlikte yükselişe geçti.

Hong Kong’daki ilk Bitcoin vadeli işlem ETF’i olan CSOP, günü %3,56 artışla 2,67 dolar seviyesinden kapattı. Bu yükseliş ile 2022 Aralık’tan bu yana en yüksek seviyesine ulaşmış oldu. Samsung Bitcoin vadeli işlemler ETF’i  ise %3,67 artış yaşadı.

CSOP’un bir diğer ETF’i olan Etherereum ETF’i günü %4,56 yükseliş ile sonlanıdrdı.

Hong Kong’da ayrıca blockchain ve kripto parayı barındıran diğer hisse senetleri de ciddi artış yaşadı. Hong Kong’un birçok şirketi bölgesel düzenleyicilerin spot ETF onayı vermeye hazır olduğunu duyurmuştu.

Hong Kong’un merkez bankası HKMA ile Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) tarafından ortak yayımlanan bildiriye göre yetkililer, kripto paralar için vadeli işlem ETF’lerinden başka ürünleri de kabul etmeye hazır olduğunu duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişi ile Bu Ülkedeki Kripto Para Ürünleri Zirveye Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!