Coinbase Bitcoin İçin Milyonlarca Dolarlık Bağış Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Bitcoin (BTC) geliştirmelerine odaklanan bir şirkete 3,6 milyon dolar yatırım yaptı.

Coinbase, Bitcoin üzerine araştırma ve geliştirme yapan Brink isimli bir şirkete 3,6 milyon dolar değerinde yatırımda bulundu. Kar amacı gütmeyen Brink, 2020 yılında kurulmuş ve Bitcoin ağındaki geliştirme çalışmaları için ekipler kurarak ekosistemi daha verimli hale getirmek için çalışmalarını başlatmışlardı.

Kuruluş ayrıca yeni yazılım mühendislerini Bitcoin geliştirmeye dahil etmek için bir burs programı ve mevcut Bitcoin geliştiricileri için bir hibe programı sunuyor.

Brink kurucu ortağı Mike Schmidt, Coinbase’den aldıkları yatırımı direkt olarak Bitcoin geliştirme çalışmalarında harcayacaklarını vurguladı:

Brink, bu alandaki en büyük şirketlerden biri olan Coinbase’den en büyük Bitcoin açık kaynak geliştirici bağışlarından birini almaktan heyecan duyuyor. Bu fonlarla, Bitcoin geliştirici ekosistemini finansman, eğitim ve mentorluk yoluyla destekleme misyonumuzu sürdüreceğiz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Bitcoin İçin Milyonlarca Dolarlık Bağış Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!