Özel Ethereum Token’ı 2’ye Katlama Hatası ile Birlikte Yüzde 95 Düşüş Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da deneysel olarak ortaya çıkan token standartlarından üretilen bir altcoin, açık nedeniyle %95 düştü. 

Ethereum’da deneysel ERC-X standardı ile üretilen altcoin Miner, akıllı sözleşmede yer alan bir hata nedeniyle %95 düşüş yaşadı. Miner, ERC-X adı verilen ERC-20, ERC-721 ve ERC-404 token standartlarının özelliklerini birleştiren bir yapıda bulunuyor.

Altcoin’in deneysel akıllı sözleşmesinde bulunan bir hata nedeniyle kullanıcıların kendi tokenlarını 2’ye katlamasına izin veriyordu. Bu durum arzda ve fiyatta problemlere yol açarken fiyatın bir anda 86 dolar seviyelerinden 3,65 dolara düşmesine neden oldu. Bu süreçte 10 milyon dolarlık ciddi miktarda satış geldi.

Geliştirici ekip Twitter’dan yaptığı açıklamada, bu sorunun çözüleceğini söyledi.

Ethereum’da ERC-404 token standardının popüler olmasının ardından uzmanlar birçok yeni deneme olmadan hayata geçirilen tokenların riskli olabileceğini söylemişti. Blockchain güvenlik firması SlowMist’in kurucu ortağı Yu Xian yaptığı açıklamada, deneysiz standartlara karşı yeniden uyardı.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Özel Ethereum Token’ı 2’ye Katlama Hatası ile Birlikte Yüzde 95 Düşüş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!