Bitcoin Analistinden Müjdeli Mesaj: Boğa Döngüsü Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analistlerine göre Bitcoin’in artık gerçekten boğa piyasasına girdiği söylenebilir.

Popüler kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in 50 bin dolar barajını geçmesiyle ilgili olarak, “Boğa döngüsüne hoş geldiniz.” yorumunu yaptı.

Bitcoin fiyatındaki yükselişi tetikleyen şeylerden biri, geçtiğimiz gün ABD’deki spot Bitcoin ETF’lerine Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) dahil olmak üzere net 600 milyon dolardan fazla para girmesi oldu.

Bitcoin, yıllar içerisinde birden fazla kez boğa döngüsüne girdi. Kimi analistlere göre bu döngüler, Bitcoin’in fiyat rekoru kırmasıyla ve daha sonra %80’den fazla değer kaybetmesiyle başlıyor.

Fiyat, bundan daha sonra dip yapıyor ve Bitcoin, yaklaşık iki senelik bir sürecin ardından yeniden fiyat rekoru kırıyor. Bir yıl boyunca daha rallide kalan Bitcoin, pik yapmasının ardından döngüye sıfırdan başlıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Analistinden Müjdeli Mesaj: Boğa Döngüsü Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!