Binance’den Yatırım Alan Proje, Alanında Zirveye Çıkmaya Yaklaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum ekosistemindeki likit staking protokollerinden Puffer Finance, alanında zirveye gelmeye çok yaklaştı.

Defi Llama verilerine göre Puffer Finance protokolünde tutulan varlıkların toplam değeri (TVL), 913 milyon doların üstüne çıktı.

TVL bakımından alanında ikinci sırada yer alan Puffer Finance’nin önünde yalnızca 1,1 milyar dolarlık varlık ile ether.fi bulunuyor.

Puffer Finance, pazar payını büyütmek için bir süredir beş aşamalı bir puan programı yürütüyor. Bu kapsamda protokole mevduat yatıran ve aktif olarak işlem yapan kullanıcılara puanlar dağıtılıyor.

Puan programları, kripto para kullanıcıları için cazip olabiliyor çünkü bazı projeler, airdrop düzenleneceği zaman kime ne kadar token verileceğini bu puanlara göre belirliyor. Ancak puan programı düzenleyen her proje, airdrop düzenlemiyor.

Puffer Finance, piyasaya girmeden önce Binance’nin yatırım kolu Binance Labs’tan yatırım aldı. Projenin diğer yatırımcıları arasında Brevan Howard Digital, Jump Crypto gibi isimler yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Yatırım Alan Proje, Alanında Zirveye Çıkmaya Yaklaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!