35 Milyar Dolarlık Şirket, Kripto Para Kullanımını Artırmak İçin Bu Cüzdanla Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

35 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan Coinbase, en büyük donanım cüzdanı üreticilerinden Ledger ile birlikte çalışacak.

Ledger tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin Coinbase ile sağlayacağı entegrasyon sayesinde Ledger kullanıcıları, kripto para satın alırken Coinbase Pay’ı kullanabilecekler.

Kullanıcılar, bu sayede Coinbase aracılığıyla aldıkları kripto paraları ek bir işlem ücreti ödemeden doğrudan Ledger cüzdanlarına aktarabilecek.

Kripto para sektöründeki en büyük donanım cüzdanı üreticilerinden biri olan Ledger, geçmişte Moonpay, Ramp, Trasank gibi isimlerle de entegrasyon sağladı.

Ledger’ın deneyimden sorumlu baş yöneticisi Ian Rogers, “5,3 milyar internet kullanıcısı, 5 milyar sosyal medya kullanıcısı, 500 milyon kripto sahibi ve kendi anahtarını kendi kontrol eden yaklaşık 10 milyon kişi var. Bu sayı çok düşük. Biz, bunu anlatmaya devam etmek istiyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
35 Milyar Dolarlık Şirket, Kripto Para Kullanımını Artırmak İçin Bu Cüzdanla Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!