MicroStrategy Bitcoin Sayısında Dünya Devi İsimlerin Gerisinde Kaldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hariç olmak üzere yeni kurulan diğer spot Bitcoin ETF’lerine geçtiğimiz gün de binlerce Bitcoin girdi.

Grayscale Bitcoin Trust’tan geçtiğimiz gün bin 708 Bitcoin çıktı ve bu şimdiye kadar günlük olarak kaydedilmiş en düşük sayı oldu.

GBTC haricindeki diğer 8 ETF’ye ise toplamda 5 bin 19 Bitcoin girdi ve böylece bu fonlarda tutulan toplam Bitcoin miktarı, 192 bin seviyesine yaklaştı.

Fonlar, kurulmaların ardından henüz 1 ay bile geçmemiş olmasına rağmen şimdiden milyarlarca dolar değere ulaştı.

Grayscale Bitcoin Trust haricindeki fonlar böylece tuttukları toplam Bitcoin sayısı bakımından MicroStrategy’yi geride bıraktı. MicroStrategy’nin rezervinde 190 bin Bitcoin bulunuyor.

XYO’nun kurucularından Markus Levin, “Bitcoin’in zaman içerisinde BTC sahipleri ve onların tuttukları coinler bakımından gitgide daha dağıtılmış bir ağ haline geldiğini gördük. Tek bir ülkenin ya da şirketin elinde çok fazla miktarda BTC’nin yoğunlaşması bir sorun doğurabilir ama MicroStrategy ve bu ETF’ler özelinde bile coinlerin bu kuruluşlarda yoğunlaşması, Bitcoin ağı için risk teşkil etmiyor.” dedi.

MicroStrategy Bitcoin Sayısında Dünya Devi İsimlerin Gerisinde Kaldı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MicroStrategy Bitcoin Sayısında Dünya Devi İsimlerin Gerisinde Kaldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!