Bitcoin’deki Yükselişe Bu Katkıda Bulundu: Baskıyı Azalttılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, piyasadaki satış baskısının azalmasıyla birlikte bu sabah 46 bin dolara yaklaştı.

Blockchain analiz platformu CryptoQuant’ın verilerine göre ABD’nin önde gelen Bitcoin madencileri, son dönemlerde satış baskısını artırmaya başlamışlardı.

Dünyanın en büyük madencilerinden Marathon Digital’in cüzdanındaki Bitcoinlerin miktarı, geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde düzenli şekilde azaldı.

CryptoQuant’ın bu haftaki raporuna göre ise madenciler, Kasım ve Aralık 2023’teki hareketliliğin ardından satış baskısını azaltmaya başladı. “Madencilerin günlük olarak sattığı miktar, Kasım-Aralık 2023’te 800’ün üstündeyken bu yıl şimdiye dek 300’ün altında oldu.” dendi.

“Bitcoin madencilerinden kaynaklı satış baskısı, günlük işlem ücretleri aralık ayındaki rekor seviyelere kıyasla %90 azalmış olsa da bu yılın başından beri düşük kaldı. İşlem ücretlerindeki bu güçlü düşüş, BRC-20 işlemlerinin azalmasıyla birlikte ağdaki hareketliliğin de azalmasıyla bağlantılı.”

CryptoQuant verilerine göre Bitcoin ağındaki günlük işlem sayısı, aralık ayında 731 bin ile rekor kırdı ancak günümüzde 278 bine geriledi.

Bitcoin’deki Yükselişe Bu Katkıda Bulundu: Baskıyı Azalttılar isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’deki Yükselişe Bu Katkıda Bulundu: Baskıyı Azalttılar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!