Bitcoin, Milyar Dolarlık Opsiyon Dolumu Öncesinde Yükselişe Geçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı, bugünkü toplamda milyar dolarlık opsiyon dolumu öncesinde yükselişe geçti.

Kripto para sektörünün en büyük türev borsalarından Deribit tarafından paylaşılan bilgilere göre bugün TSİ 11.00’de toplamda 1,04 milyar dolar değerinde kripto para opsiyonunun vadesi dolacak.

Vadesi dolacak Bitcoin opsiyonlarının toplam değeri 578 milyon dolar; Ethereum opsiyonlarının ise 471 milyon dolar oldu.

Bitcoin opsiyonlarının max pain noktası, 43.000 dolar seviyesindeydi. Bu sayı Ethereum için 2.350 dolar olarak açıklandı.

Büyük oyuncular, bir opsiyonun vade dolumu gelmeden önce dayanak varlığın değerini max pain seviyesine çekebilir.

Bu durumda opsiyon alanlar maksimum zarar; satanlar maksimum kazanç sağlayabilir. Max pain teorisi, büyük yatırımcıların küçük yatırımcı karşısında manipülatif bir hamlede bulunabilme kabiliyetine dayanır.

TradingView verilerine göre Bitcoin, günlük bazda %1,57 değer kazandı ve sabah saatlerinde 46.000 doların hemen altından işlem görüyor.

Bitcoin, Milyar Dolarlık Opsiyon Dolumu Öncesinde Yükselişe Geçti isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, Milyar Dolarlık Opsiyon Dolumu Öncesinde Yükselişe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!