Kripto Para Kredi Şirket, ABD’de 3 Milyon Dolarlık Uzlaşma Sağladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TradeStation Crypto, Inc., ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzlaşma sağlayıp toplamda 3 milyon dolar para cezası ödemeyi kabul etti.

SEC, Florida merkezli şirketi yatırımcıların kripto paralar üstünden getiri elde etmesini sağlayan bir ürünü izinsiz şekilde sunmakla suçladı.

SEC’nin açıklamasına göre TradeStation, SEC’nin iddialarını kabul etmemekle birlikte 1,5 milyon dolarlık para cezası ödemek için uzlaşma sağladı.

Müşterilerin kripto para mevduatları üstünden faiz kazanması için 2021’de çalışmalara başlayan TradeStation’ın bu hizmeti kullanan 10 binden fazla kullanıcısı bulunuyordu.

TradeStation, söz konusu ürünün menkul kıymet statüsünde olduğunun belirtilmesinin ardından SEC’nin talimatı doğrultusunda 30 Haziran 2022’de hizmeti durdurdu.

TradeStation, SEC ile vardığı uzlaşmanın yanı sıra Kuzey Amerika Menkul Kıymetler Yöneticileri Derneği (NASAA) ile de uzlaşma sağlayarak 1,5 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

NASAA, TradeStation’ın sunduğu faiz getirilerini bir yıldır soruşturuyordu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Kredi Şirket, ABD’de 3 Milyon Dolarlık Uzlaşma Sağladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!