2,5 Milyar Dolarlık Şirket, Kendi Kripto Parası İçin Airdrop Yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchainler arası uyum platformu Wormhole, kendi kripto parası için airdrop planını duyurdu.

Wormhole tarafından yapılan açıklamaya göre “W” koduyla piyasaya girecek token’ın toplamda 10 milyar arzı olacak. İlk aşamada ise dolaşıma 1,8 milyar token girecek.

Tokenlar, muhafız düğümler, topluluk, ekosistem, ana geliştiriciler, stratejik ağ katılımcıları ve vakıf hazinesi olmak üzere altı kategoriye paylaştırılacak.

Tokenların %82’lik kısmı, başlangıç aşamasında kilitli olarak tutulacak ve dört yıllık bir süreç içerisinde açılacak.

Wormhole ağı, yüksek değere sahip blockchainleri birbirine bağlayan bir mesaj aktarım protokolü olarak kullanılıyor. Geliştiriciler, protokolü farklı blockchainler arasında token, NFT, oracle verisi, yönetişim kararı taşımak için kullanabiliyor.

Wormhole, geçen yıl Brevan Howrd, Coinbase Ventures, Multicoin Capital dahil olmak üzere bir grup yatırımcıdan 225 milyon dolar yatırım aldı ve 2,5 milyar dolar değerleme elde etti.

Açıklamada yer alan bilgilere göre Wormhole, şimdiye dek Uniswap, Circle, Lido, Synthetix, Pyth gibi uygulama ve takımlar için 950 milyondan fazla mesaj taşıdı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2,5 Milyar Dolarlık Şirket, Kendi Kripto Parası İçin Airdrop Yapacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!