140 Milyon Dolarlık Proje, Airdrop İçin Hazırlıklara Başlıyor Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filecoin (FIL) ekosisteminin en büyük projelerinden biri olan Glif, airdrop için hazırlanıyor olabilir.

Filecoin sahiplerinin protokole yatırdıkları mevduatlar üstünden getiri elde etmesini sağlayan Glif, 4,5 milyon dolarlık tohum yatırımı aldı.

Yatırımcılar arasında Multicoin Capital, Zee Prime Capital, Fintech Collective, Big Brain Holdings, Protocol Labs ve diğer birkaç isim yer aldı.

Filfox verilerine göre Glif platformunda toplamda 143 milyon dolar değerinde varlık tutuluyor. Multicoin Capital yöneticisi Kyle Samani, “Lido, Ethereum ya da Jito, Solana için ne ise, Glif de Filecoin için odur.” dedi.

Glif, bu yılın ilk çeyreğinde kullanıcıları için bir ödül programı kurmayı planlıyor. Kullanıcıların puan toplayabilmesi için protokole FIL yatırıp karşılığında iFIL token alması gerekecek.

Glif ekibi, bu puanların gelecekte Glif’in kendi çıkarabileceği bir token’ı almak için kullanılıp kullanılmayacağını belirtmedi. Ancak konu hakkında bilgi sahibi bir isim, airdrop yapıldığında kime ne kadar token verileceğinin bu puanlara göre belirleneceğini söyledi.

Aynı isim, Glif’in çıkaracağı token’ın yönetişim token’ı türünde olacağını ekledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
140 Milyon Dolarlık Proje, Airdrop İçin Hazırlıklara Başlıyor Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!